Home > Caravana Frumusetea Dobrogeana > “Frumusetea Dobrogeana” – 180 de femei zambitoare si multe invitatii din judet!

Caravana “Frumusetea Doborgeana” a ajuns luni, 19 octombrie a.c. si in comuna Silistea, ultima locatiei in care va poposi toamna aceasta. La caminul cultural, ne asteptau 35 de doamne din Silistea si satul Tepes Voda, intrigate de ceea ce vazusera la televizor dar putin sceptice. Profesionalismul echipei de stilisti ai Caravanei le-au convins de indata sa-si lase podoaba capilara pe mana hair stylistilor si sa solicite absolut toate, un machiaj profesionist, chiar daca unul mai de zi, natural.

In acordurile muzicii, care ne-a insotit pretutindeni in Caravana si a creat o atmosfera de voie buna, hair stylistii au tuns si au vopsit, au facut blucle si au oferit sfaturi despre ingrijirea parului, in timp ce trei make-up artisti au machiat si pensat aproape toate femeile inscrise pe lista primariei.

Prezenta Caravanei “Frumusetea Doborgeana” la Silistea a avut loc la invitatia primarului Mihai Soare, care si-a dorit sa le ofere un dar femeilor din comuna dumnealui. Echipa caravanei a fost intampinata frumos si primaria a oferit celor care au muncit sapte ore sa aduca bucurie pe chipul doamnelor, fructe, sucuri, cafea si un platou rece. Bucuria doamnelor aranjate, incantarea stilistilor care au reusit pentru a patra oara sa realizeze minuni, toate au contribuit la o noua sesiune reusita a Caravanei. Ne-au insotit si echipele televiziunilor Pro TV si Kanal D.

La Silistea am pus punct editiei de toamna a Caravanei “Frumusetea Doborgeana”. Desi ne-am propus sa oferim o sedinta de ingrijire si infrumusetare gratuit unui numar de 100 de doamne, am reusit sa infrumusetam 170 de doamne din mediul rural, in numai 4 zile.

Echipa de stilisti si voluntari care a participat la cele 4 actiuni derulate in Caravana – comunele Baraganu, Gradina, Deleni si Silistea – sunt: Viorela Costea, Alina Popa, Nicoleta Iurov -Baroque Look Salon si Nico Style Salon, dna Mariana Piciu si Ionut Gureanu- Margot Salon, Laurentiu Ruse- Larus Chic Style Salon, Olguta Tanase – Olguta Hair Style Salon, Iulian Miron- Eximia Salon, Nicoleta Nicolae- Salon Glosse, Andrei Campanu-make-up artist si blogger, Alian Damian – make-up artist AVON si Alexandra Toderascu- consultant Avon, Mihaela Dascalu Lupu-make-up artist TV Neptun, Georgiana Mandru -manichiurista Salon Glosse, voluntarii Alexandru Rosu, Georgiana Balasa si Laura Macovei. Le multumim mult pentru implicare!

Sponsori: Palette, Avon, Interbrands, Elmiplant, B.U. , Flormar, Farmasi, Bono, Naturalesse, Fresko, Ops, AYG Romania, Transevren, Studio Foto Story, Hotel Vega, Salon ”Baroque Look”, Salon Margot, Olguta Hair Style Salon, Nico Style Salon, Laruse Chic Style Salon.

Parteneri: Constanta Beauty&Fashion Bloggers, Maritimo Shopping Center, Primariile Gradina, Baraganu si Deleni.

Parteneri media: TV Neptun. Radio Constanta, Radio Doina, Radio Sky, Observator de Constanta, Evenimente-Constanta.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*