Home > Noutati > Bilanțul proiectului Ucenicii Frumusetii

Momentul de bilanţ al proiectului “Ucenicii Frumuseţii” a fost marcat pe 14 decembrie 2016 printr-un eveniment care a oferit elevilor, cursanţilor şi absolvenţilor de la profilele de specialitate din domeniul înfrumusetarii, ocazia de a demonstra transformarea în adevăraţi specialişti.

In cadrul programului, hair stylişti şi   make-up artişti au prezentat Parada coafurilor şi machiajelor, pentru a dovedi abilităţile obţinute pe parcursul activităţilor de proiect.

Implicarea autoritatilor locale si a membrilor comunitătilor a confirmat importanţa acordată de societatea constănţeană creşterii gradului de angajabilitate al tinerilor absolvenţi de liceu, care optează pentru practicarea unei meserii, în fapt obiectivul principal al proiectului.

 Proiectul “Ucenicii Frumuseţii” este sponsorizat de Fundaţia PACT, cu susţinerea financiară a OMV Petrom, în cadrul programului de finanţare „Idei din Ţara lui Andrei” şi derulat de Asociaţia Civicum Voluntaris, în parteneriat cu Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Albatros” Constanţa.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*