Home > Noutati > Barcuta Colorata – Ziua Internationala a Copilului

Asociaţia Civicum Voluntaris în parteneriat cu Centrul comercial Maritimo Shopping Center, AYG Romania, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, Radio Constanţa şi Avon Romania, invită elevii constănţeni cu vârste cuprinse între 6 şi 10 ani să participe la concursul cu premii “Bărcuţa colorată”, care va avea loc sâmbătă, 30 mai 2015, în incinta Maritimo Shopping Center, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.

Nu există copil care să nu fi pliat din hârtie la un moment dat, o bărcuţă, o solniţă, o broscuţă sau o altă figurină care sa-i însenineze ziua şi să-i ofere satisfacţia şi bucuria de a-şi fi conceput propria jucărie. Sărbătorind inocenţa şi bucuria, Asociaţia Civicum Voluntaris lansează pentru copiii din Constanţa, un concurs de bărcuţe colorate, care să le ofere oportunitatea elevilor din clasele 0 – IV să creeze şi să le reamintească părinţilor de anii frumoşi ai copilăriei.

Micuţii trebuie să realizeze bărcuţele din hârtie de calc format A4 şi să le “branduiască” în stil personal, desenându-le (de preferat cu cu creioane cerate), lipind abţibilduri cu tematici adecvate sau personaje din hartie şi orice alte accesorii care nu le îngreunează şi nu le afecteaza stabilitatea şi flotabilitatea. Şi asta pentru că multe dintre bărcuţe vor fi lansate la apă din “portul Maritimo”, în cadrul unei ceremonii festive, care va avea loc după premierea celor mai frumoase şi originale ambarcaţiuni din hârtie. Fiecare copil poate participa la competiţie cu o singură bărcuţă, care trebuie să îndeplinească o serie de condiţiile impuse de regulament pentru a evita descalificarea concurentului.

Bărcuţele se pot depune pentru înscrierea în concurs, la Info Desk Maritimo, pe 29 mai 2015, între orele 15,00 – 20,00 şi pe 30 mai, între orele 9,00 – 11,00.

Jurizarea se va realiza la nivel de an şcolar, astfel încât se vor acorda cinci premii celor mai creativi elevi din clasele 0 – IV şi alte cinci premii fără a mai ţine cont de criteriul vârstei. Premiile constau în jucării şi dulciuri. Iar surprizele organizatorilor vizează nu numai copiii ci şi părinţii, jurnaliştii sau pur şi simplu, clienţii adulţi care vor fi prezenţi în centrul comercial la eveniment.

Regulamentul Concursului poate fi accesat pe pagina: www.civicumvoluntaris.ro

Vă aşteptam cu drag!

Contact:

Isabela Ştefan-Iorga

Manager marketing şi comunicare Asociaţia Civicum Voluntaris

Tel. 0766.407561/e-mail: contact@civicumvoluntaris.org

Invitatie eveniment Barcuta Colorata

 

Au scris despre inițiativa noastră:

Joie Negru

Home Made by Elena

Radio Constanța

Ager Pres

Cuget Liber

Telegraf Online

Observator.ro

Maritimo Center

***Actualizare articol

Echipa Civicum Voluntaris transmite sincere felicitări tuturor participanților, precum și câștigătorilor concursului nostru:

 • 6 ani, Stilpeanu Maria
 • 7 ani, Micu Razvan
 • 8 ani, Sirbescu Diana
 • 9 ani, Minculescu Vlad
 • 10 ani, Mihai Alexandru

Mentiuni:

 • Croitoru Emilia,
 • Orez Robert,
 • Groza Alesia,
 • Ghita Sofia,
 • Ghiata Mihaita

AfisBarcutaA3-site

2 Comments, RSS

 • Joie Negru

  says on:
  June 9, 2015 at 11:17 am

  Felicitari! Simpatice rau barcutele :))

  • AYG Romania

   says on:
   June 9, 2015 at 11:18 am

   Multumim pentru aprecieri si pentru ca ati scris despre initiativa noastra! 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*