Home > Uncategorized > Bucurii Verzi

În data de  23 decembrie 2013, Centrul de Plasament “Antonio” va găzdui un grup de voluntari entuziaști din cadrul Asociației „Civicum Voluntaris”.

Sărbătoarea de Crăciun reprezintă un motiv în plus de bucurie și de mulțumire, iar pentru acest fapt, în decursul mai multor ore, vom dezvolta activități ludice, de reciclare creativă și motivaționale.

În ideea că lumea trebuie să funcționeze pentru toți, nimeni și nimic să nu fie lăsat  la o parte, încercarea noastră dorește să surprindă prin metodele prezentate atenția tinerilor cu privire la un viitor de succes, sporindu-le șansele în acest sens.

Educația nonformală va fi elementul principal prin care vom aborda teme ale dezvoltării personale și informații importante în educația ecologică.

Activitatea va decurge astfel:

  • Jocuri de cunoaștere;
  • Reciclare creativă – realizarea de globulețe inspiraționale din hârtie și carton uzat, fiecare glob fiind personalizat cu o dorință primordială;
  • Prezentare tip “Știați că?” cu informații utile pentru protecția mediului;
  • Împodobirea bradului cu globurile motivaționale;
  • Valorificarea implicării prin diferite cadouri (premiile vor fi pregătite de grupul de voluntari pentru fiecare calitate ce este evidențiată pe parcursul activităților).

Este important sa înțelegem că a oferi atenție, importanță și sprijin semenilor este de datoria fiecăruia dintre noi.

Pentru că această activitate să aibă o finalitate reușită, dorim să vă informam că atât lista cu grupul de voluntari este deschisă, cât și strângerea de fonduri pentru cadourile de la sfârșitul acesteia.

Poți participa cu un gând bun, timpul și experiența ta profesională, dar și cu alimente, cărți sau diverse cadouri educaționale.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*