Home > Caravana Frumusetea Dobrogeana > Avem nevoie de 100 de voluntari! Esti interesat?

POTI FI VOLUNTAR INTR-O CAMPANIE ORIGINALĂ ŞI DISTRACTIVĂ!
14 -21 septembrie 2015

Fiind voluntar în Campania “Frumusetea Dobrogeana – Colored Nails Week”, vei contribui la bucuria dobrogencelor noastre de a fi “rasfatate” cu produse cosmetice si de igiena in cadrul sesiunilor de ingrijire si infrumusetare !

Ce ai de facut:

Dispunand de o intreaga paleta de produse de manichiura – lacuri de unghii de diferite culori şi accesorii, trebuie doar sa lasi imaginatia sa “zburde” pe unghiile doamnelor şi domnişoarelor.

Asiguram doar partea creativa, de pictare a unghiilor in diverse modele!

Multumirile se pot concretiza in donatii, care ne vor ajuta să oferim in mediul rural sesiuni de ingrijire si înfrumuseţare cu produse cosmetice şi de igienă personală.

Voluntarii pot participa în funcţie de timpul lor liber si disponibilitate, pe baza unui grafic stabilit de comun acord, vor purta ecuson cu numele campaniei, număr şi stampila organizaţiei.

Valoarea donatiilor va porni de la 10 lei, pentru a cuprinde cat mai multe participante la sustinerea campaniei .

Cum va funcţiona campania:

 • Voluntar A – pictezi unghiile prietenelor tale. Contribui cu minim 5 cunostinte pe care le bucuri cu arta ta de a le picta unghiile şi care donează bani pentru serviciile tale. Noi le vom oferi bilete de tombolă, la care pot câştiga premii în produse cosmetice, ca răsplată pentru gestul lor frumos.
  IMPORTANT! Să treci la rubrica “Mesaje” – Voluntar de tip A.
 • Voluntar B – participi la campania pe care o vom derula în sediul Maritimo Shopping Center, după un orar clar stabilit şi vei picta unghiile doamnelor şi domnişoarelor din mall. Vom stabili de comun acord în ce zi vei veni. Nu vei fi singur, vor fi cu tine încă 9-10 voluntari care fac acelaşi lucru.
  IMPORTANT! Să treci la rubrica “Mesaje” – Voluntar de tip B.
 • Voluntar C – pictezi unghiile doamnelor din instituţii şi companii. Acest lucru implică deplasarea ta la o firmă sau într-o altă locaţie unde angajatele doresc să sprijine campania. Nu te vom trimite decât la 1-2 locaţii.
  IMPORTANT! Să treci la rubrica “Mesaje” – Voluntar de tip C.
 • Voluntar D – esti manichiurista sau stii sa aplici unghii false, sa le pictezi profesionist. Vei merge la doamnele/domnisoarele care solicita voluntari pentru servicii mai complexe in acest domeniu. Cu voluntarii de tip D, valoarea donatiei se va stabili de comun accord.
  IMPORTANT! Să treci la rubrica “Mesaje” – Voluntar de tip D.
 • Voluntar E – esti hair stylist sau frizer si vrei sa iti donezi abilitatile profesionale timp de cateva ore, intr-o zi de luni. Vei tunde, coafa si vopsi (posibil dar nu sigur), doamne si domnisoare din mediul rural care nu isi permit sa apeleze la serviciile unui profesionist. Beneficiarele acestor servicii pot fi fotografiate, daca doresti sa ai un portofoliu. Am ales ziua de luni pentru campanie, fiindca nu vrem sa iti perturbam activitatea la cabinetul/salonul de infrumusetare la care lucrezi.
  IMPORTANT! Să treci la rubrica “Mesaje” – Voluntar de tip E.

Te asteptam alaturi de noi, intr-o campanie care vine in sprijinul a 100 de dobrogence, din familii cu venituri reduse din mediul rural.

Inscrie-te ca voluntar aici:1-4 h
5-7 h
7 h