Home > Caravana Frumusetea Dobrogeana > Campania “Colored Nails Week” a ajuns la final. Incepe Caravana…

In perioada 14 -21 septembrie, oricine a dorit sa sprijine cauza campaniei si astfel sa ofere femeilor din mediul rural o sedinta de ingrijire si infrumusetare gratuit, a putut face o donatie in acest sens si multe doamne si domnisoare din municipiul Constanta au fost receptive la acest apel umanitar.

O supriza placuta a fost invitatia sosita din partea colectivului Radio Sky, care ne-a primit in redactie pentru a le “picta” unghiile in culorile toamnei. Doi voluntari foarte priceputi in domeniul manichiurii, au onorat apelul lansat de asociatie si au realizat pe unghiile reporterilor, modele, au aplicat stampile si alte accesorii moderne. Considerand ca atunci cand doresti sa ajuti nu conteaza parerile celor din jur, chiar si un domn a acceptat sa isi dea cu oja unghiile in scop caritabil.

In perioada 18 -20 septembrie, voluntarii asociatiei au fost prezenti la standul instalat in zona food court in Maritimo Shopping Center, invitand doamnele din oras sa contribuie la infrumusetarea femeilor din mediul rural.

Fetite sau eleve de liceu, mamici si bunici, au dat dovada de solidaritate cu cele 100 de femei din comunele unde va ajunga Caravana “Frumusetea dobrogeana” si au donat fiecare dupa posibilitati, bucurandu-se de unghii colorate proaspat de voluntarii campaniei.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*