Home > Stiri > Caravana Primaverii, la final – 140 de femei au beneficiat de sedinte de infrumusetare oferite gratuit

Caravana Primaverii a luat final pe data de 11 aprilie, cand echipa “Ucenicii Frumusetii” a poposit la Seimenii Mari, in caminul cultural.

In acelasi tot de voie buna si bucurie, 43 de femei din comuna Seimeni s-au tuns, vopsit, coafat si machiat timp de opt ore, schimbandu-si look-ul si gasindu-si o coafura, tunsoare care sa le scoata in evidenta frumosetea nativa, la sfatul specialistilor dine chipa.

Cu apa incalzita pe aragaz, cu o scurta pauza de masa, specialistii ajutati de elevii Centrului Scolar de Educatie Incluziva « Albatrosul », au reusit sa infrumuseteze foarte multe doamne si domnisoare din comuna. La final, aproape de plecare, cand mai erau doar 2, 3 doamne cu vopsea pe par si cateva la machiaj, a sosit un grup nou de doamne din satul invecinat, care aflasera de caravana. Motiv pentru care viceprimarul ne-a rugat in repetate randuri sa revenim in comuna Seimeni fiindca cererea este extrem de mare.

Numarul de beneficiari ai proiectului care au primit o sedinta gratuit de infrumusetare in cadrul Caravenei Primaverii este de 140 de femei, dupa cum urmeaza : Tortomanu -53 de femei, Aliman – 42 de femei si Seimeni – 45 de femei.

Cu aceasta comuna, Caravana Primaverii s-a terminat. Echipa proiectului care a ajuns in cele trei comunitati a numarat 43 de persoane, dupa cum urmeaza : 2 membrii ai Asociatiei Civicum Voluntaris (coordonator proiect si coordonator voluntari – ambii voluntari), 1 cadru didactic, 25 de elevi, 6 hairstylisti (voluntari), 4 make-up artisti (voluntari) si 1 fotograf (voluntar) si 3 voluntari ai asociatiei, care au spalat pe cap, au facut curatenie si s-au ocupat de logistica.

Le multumim tuturor voluntarilor care au facut posibila actiunea, elevilor si conducerii Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva Albatros, primarilor si doamnelor din mediul rural care ne-au acordat increderea lor !

In cadrul proiectului, va urma o actiune dedicata copiilor, de 1 iunie !

Proiectul de responsabilitate socială UCENICII FRUMUSEȚII este sponsorizat de Fundația PACT cu susținerea financiară a OMV Petrom în cadrul programului de finanțare “Idei din Țara lui Andrei”, categoria Educație pentru angajabilitate.

Pentru a putea viziona albumul complet, vă rugăm dați click aici

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*