Home > Stiri > Frumusețea la Aliman

Pe 4 aprilie, cladirea Primariei din comuna Aliman a fost luata cu asalt de doamnele din comuna resedinta si satele invecinate. Patruzeci si doua de femei cu varste curpinse intre 18 si 83 de ani au trecut prin mainile hairstylilor si ale make-up artistilor din proiectul „Ucenicii frumusetii”, schimbandu-si infatisarea.

In doua sali mici de la etajul primariei, inclusiv in biroul primarului care a servit drept bucatarie si studio foto, s-au intins cutiile cu vopsele de par, pensule, castroane, perii, feonuri si alte aparate si in scurt timp, in acest spatiu s-au adunat peste 60 de suflete, unele dornice de infrumusetare si echipa de proiect, formata din 8 specialisti si peste 10 elevi de la Centrul Albatros.

Si de data aceasta s-a muncit pe rupte si efortul depus a fost foarte mare fiindca actiunea s-a desfasurat intr-un spatiu foarte mic, cu multa lume si departe de oras, transportul durand aproape 2 ore pana la destinatie.

In actiunea de la Aliman ni s-au alaturat voluntar, hairstylistul Vasilica Solomon, patronul salonului de infrumusetare “Maria Style Cumpana” si domnul Andrei Rizea, proprietar al firmei Design Group, care ne-a ajutat sa filmam actiunea.

Cu toate aceste provocari, echipa a reusit si de data aceasta sa savarseasca miracolo cu parul doamnelor si nimeni nu a aplecat fara sa beneficieze de o sedinta gratis de infrumusetare si de o donatie constand in pantofi si papuci, oferiti de Asociatia Civicum Voluntaris.

Proiectul de responsabilitate socială UCENICII FRUMUSEȚII este sponsorizat de Fundația PACT cu susținerea financiară a OMV Petrom în cadrul programului de finanțare “Idei din Țara lui Andrei”, categoria Educație pentru angajabilitate.

Pentru a viziona albumul foto complet, vă rugăm să dați click aici.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*