Home > Noutati > Suntem printre finaliștii Galei Naționale a Voluntarilor, ediția 2015

Federația VOLUM – Federația Organizațiilor care sprijină Dezvoltarea Voluntariatului în România vă invită să votați voluntari, coordonatori de voluntari, centre și proiecte de voluntariat, în cadrul Galei Naționale a Voluntarilor, ediția 2015, cel mai amplu eveniment anual de premiere a meritelor voluntariatului din întreaga țară. An de an, acest moment oferă o binemeritată recunoaștere publică a oamenilor care dăruiesc în mod constant din timpul, energia și abilitățile lor pentru a se implica în comunitate.

Gala Națională a Voluntarilor 2015 face parte din proiectul „Voluntariatul prinde VOLUM în România”, desfășurat de Federația VOLUM, proiect finanțat prin Granturile SEE 2009- 2014 în cadrul Fondului ONG (www.fondong.fdsc.ro) în România, cu suma de 82.789,8 euro.

În perioada 25 septembrie – 25 octombrie, organizațiile neguvernamentale și instituțiile publice care lucrează cu voluntari au nominalizat inițiative și persoane care aduc schimbări cu impact în comunitate. În urma perioadei de preselecții, din cele 193 aplicații, au fost selectați 98 de finaliști, astfel: 47 de nominalizări pentru categoria Proiectul de Voluntariat al anului, 42 de nominalizări pentru categoria Voluntarul anului, 6 nominalizări pentru categoria Coordonatorul de voluntari al anului și 3 nominalizări pentru categoria Centrul de voluntariat al anului.

Lista completă cu finaliștii de anul acesta poate fi accesată direct pe site-ul Galei Naționale a Voluntarilor – http://www.galavoluntarilor.ro/finalisti, unde aveți posibilitatea de a vota voluntari, coordonatori de voluntari, centre și proiecte de voluntariat, până pe 7 decembrie, ora 23.59, pentru Premiul Publicului, oferit în seara de premiere pentru fiecare categorie în parte.

Până pe 3 decembrie, cele 98 de lucrări finaliste sunt jurizate de către cei 30 de membri ai juriului, conform criteriilor și a regulamentului, făcute publice pe site-ul competiției. Din juriu fac parte reprezentanți ai instituțiilor publice, companii, institute sau organizații neguvernamentale cu expertiză în domeniile jurizate.

Biroul executiv al Federației VOLUM, organizațiile membre VOLUM sau membrii Consiliului Director VOLUM nu sunt implicați în procesul de preselecții, jurizare sau analiză a lucrărilor primite. Procedura de jurizare include analiza din partea juriului extern Federației VOLUM, precum și votul publicului. Câștigătorii vor fi anunțați public și premiați în data de 14 decembrie 2015, la Gala Națională a Voluntarilor.

Felicitări!

Te afli printre cei care schimbă lumea iar noi ne bucurăm să te cunoaștem și să te invităm într-o seară de poveste unde vrem să premiem meritele tale și a celor ca tine.

Ești unul dintre finaliștii Galei Naționale a Voluntarilor, ediția 2015. Îi poți vedea și pe ceilați aici: http://galavoluntarilor.ro/finalisti

Îți mulțumim pentru toată munca depusă în 2015 în folosul comunității, fără să îți spună nimeni că trebuie să faci asta și fără să aștepți ceva în schimb. Îti mulțumim pentru dedicare, reponsabilitate și entuzism. Îți mulțumim că în timpuri grele nu dai înapoi și faci un pas înainte spre mai bine.

Te invităm să împărtățim împreună poveștile de voluntariat într-o seară de Gală, ca o călătorie prin experiențele de voluntariat. Anul acesta ne dorim să lansăm invitația către toți cei care vor fi alături de noi să fie recunoscători pentru oamenii valoroși de lângă ei, de cei care fac roțile hărții voluntariatului să se învârtă, zi de zi, să fie recunoscători celor care în momente de criză și durere nu au dat înapoi, ci s-au ridicat din mulțime și au fost eroii de care aveam nevoie cu toții.

Asociația Civicum Voluntaris s-a aflat printre finaliști cu proiectul Civi-Mateca. În cadrul evenimentului Gala Națională a Voluntarilor, desfășurat la București, proiectului Civi-Mateca i s-a acordat distincția de FINALIST la categoria „Proiectul de voluntariat al anului în domeniul Educație”.

Vă mulțumim tuturor pentru voturile acordate!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*