Home > Caravana Frumusetea Dobrogeana > Caravana Frumusetea Dobrogeana la Gradina!

Pe data de 5 octombrie, Caravana “Frumusetea Dobrogeana” a poposit in comuna Gradina. Doamnele ne asteptau deja si pe parcurs ce orele treceau, numarul lor crestea in mod vizibil. Fiecare dintre participante a fost vopsita, tunsa, aranjata, machiata si a beneficiat de o manichiura gratuit din partea manichiuristei noastre Georgiana Mandru, care s-a alaturat ca voluntar in caravana.

Daca in comuna Baraganu majoritiatea doamnelor au optat pentru vopsele de par de culori inchise, la Gradina ni s-au epuizat in primul rand vopselele in nuante de blond si apoi aramiul si castaniu, ramanand chiar cu 2,3 vopseluri in nuante de negru. Si pantru ca numarul doamnelor care au venit la Caminul Cultural sa se infrumuseteze a fost tot de 45 de persoane, unele dintre participante au dat o fuga la magazinul din sat si si-au cumparat o cutie de Palette, ca sa beneficieze si dumnealor de tot tacamul.

Organizarea a fost excelenta, femeile au avut rabdare, Laura, voluntara care a spalat pe cap tot satul, a fost delcarata erou national, pentru efortul de a munci si de a duce la bun sfarsit o misiune atat de dificila.

Intr-o atmosfera relaxata, cu muzica si voie buna, stilistii au facut pentru a doua oara minuni cu doamnele din comunitate, multe dintre ele arse de soare si cu mainile muncite la camp. Primaria a oferit atat echipei Frumusetea Dobrogeana cat si participantelor. cafeaua din partea casei. S-au oferit cadouri- produse cosmetice din partea sponsorilor, mare bucurie pentru fiecare dintre doamne.

Pe drumul spre casa, microbuzul oferit de firma Transevren a oprit cateva minute la Cheile Dobrogei, pentru cateva fotografii. Sfarsitul unei zile pline, cu interviuri si trei televiziuni care au sosit la Gradina pentru a promova initiativa Asociatiei Civicum Voluntaris.

Echipa Frumusetea Dobrogeana de la Gradina a fost formata din:

 • Viorela Costea, Nicoleta Iurov, Alina Popa – salon Baroque Look si Nico Style,
 • Mariana Piciu si Ionut Gureanu – salon Margot,
 • Olguta Tudose – salon Olguta Hair Style,
 • Laurentiu Ruse – Larus Chic Style,
 • Nicoleta Nicolae- estetician salon Gloss,
 • Andrei Campanu – freelancer make-up artist si
 • Alina Damian – make-up artist AVON,
 • voluntarii Alexandru Rosu si Laura Macovei.

La editia din comuna Baraganu ne-au mai sprijinit

 • Iulian Miron – Eximia Salon,
 • Laura Fulger si Bebe Piteti – fotografi,
 • voluntar Alina D,
 • Roxana Trupina – nutritionist.

Le multumim!

Si sa nu uitam sponsorii, fara ajutorul carora nu puteam organiza cu succes Caravana: Palette, Maritimo Shopping Center, AVON Cosmetics Romania Interbrands FRESKO, OPS, Naturalesse, BONO, Farmasi Cosmetics Romania, Flormar, Elmiplant, B.U. Romania, AYG Romania, TranSEvren, Hotel Vega, @Studio FOTO STORY.

Partenerii media: Neptun TV, Radio Constanta, RADIO DOINA, Radio Sky, Observator de Constanta, Evenimente Constanta si Constanta Beauty & Fashion Bloggers.

Au scris despre initiativa noastra:

Radio Constanta [AUDIO]

TV Litoral [VIDEO]

Kanal D [VIDEO]

CityPodcast [AUDIO]

Neptun TV [VIDEO]

Neptun TV [VIDEO]

Adevarul

Eu simt

Makemeup

UrbanStyle

Agerpress

Stiri Agricole

Gala Societatii Civile

PR Wave

Ziare.com

Ziarelife.com

Gazetarul.ro

Stiri-live.ro

Fluierul.ro

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*