Home > Noutati > Voluntar Civicum Voluntaris – promotor al democrației

Andrei Eduard Crăciun – voluntar al Asociaţiei Civicum Voluntaris – este unul dintre cei 30 de tineri selectaţi pentru a participa în cadrul proiectului „Promotori pentru Democraţie”, derulat de Biroul de Informare al Parlamentului European în România împreună cu Ministerul Tineretului și Sportului, Group of the European Youth for Change (GEYC) și Asociația Pro Democrația (APD).

Eduard împreună cu Oana Madalon, o tânără din Mangalia, reprezintă în acest proiect regiunea Dobrogea şi vor promova democrația și valorile care îi unesc pe cetățenii Uniunii Europene, printr-o serie de activităţi creative şi de comunicare, organizate cu sprijinul asociaţiilor din care fac parte.

Proiectul “Promotori pentru Democraţie” vizează dezvoltarea de competențe în rândul participanților printr-o sesiune inițială de workshop-uri care au loc la Bucureşti, urmată de implementarea la nivel local a unor acțiuni de comunicare proprii, în perioada 1 septembrie – 12 octombrie 2015.

Proiectul se continuă cu participarea la o vizită de studiu la Parlamentul European (Bruxelles, 19-20 octombrie 2015) și cu un eveniment final de prezentare a rezultatelor activităților desfășurate de participanți.

Eduard, îţi urăm mult success şi te vom sprijini în implementarea proiectului!  

Afis A3 Egali in Europa-Online

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*