Home > Noutati > Portret de Voluntar 2015: Madalina Ionela Preda

PORTRET DE VOLUNTAR este o publicatie anuala a Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat, compilata pe baza nominalizarilor primite de la organizatii si institutii care implica voluntari, in urma unui apel public.

“Portret de voluntar” 2015 (editia a opta) face parte din campania Saptamana Nationala a Voluntariatului iar in aceasta editie, Asociatia Civicum Voluntaris este reprezentata de unul dintre cei mai activi voluntari cu care ne mandrim, Madalina Preda.

Mădălina este voluntara noastră de bază în tot ce este postare pe site, crearea şi administrarea paginii de Facebook, crearea modelelor de afişe şi diplome, fotografie la activităţile şi proiectele pe care le derulăm.

În Săptămâna Naţională a Voluntariatului 2014 a iniţiat şi coordonat activităţi unde au fost peste 2500 de beneficiari. Mădălina a inițiat, coordonat și implementat activitatea „Bucurii Verzi”, pentru copiii dintr-un centru de plasament. Aceasta a fost finalizată cu mici cadouri strânse tot la iniţiativa ei.

Datorită Mădălinei am avut parte de o intensă promovare a site-ului şi a paginii de Facebook, de afişe de mare impact. Activităţile şi proiectele au fost vizibile şi participarea numeroasă. Beneficiarii cu care a intrat Mădălina în contact au ramas alături de organizaţia noastră şi unii au devenit chiar voluntari. Pot sumariza prin a spune ca este voluntara care  lasă ceva bun în tot ceea ce face.

Mădălina este o voluntară sociabilă, devotată şi de încredere, care se implică activ în activităţile şi proiectele noastre, un izvor de energie şi exemplu de implicare în voluntariat. Are calităţi de lider, este o persoană veselă, optimistă, entuziastă, punctuală, un bun organizator.  Îşi doreşte întotdeauna “mai mult” şi “mai bine”.

Mai multe despre initiativa Portret de voluntar puteti afla accesand acest site.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*