Home > Noutati > Asociația Civicum Voluntaris și DB Schenker România susțin antreprenoriatul social!

În luna martie, Asociația Civicum Voluntaris a lansat în județul Constanța proiectul „Găini de țară pentru un trai decent”, implementat cu sprijinul companiei DB Schenker România.

Scopul proiectului este de a ajuta familii din mediul rural să se întrețină, dar în același timp să acorde și o oportunitate de dezvoltare ulterioară a proiectului. Beneficiarii, două familii nevoiașe din județul Constanța, au primit câte 100 de găini roșii ouătoare și câte o tonă de furaj ce va asigura hrana păsărilor timp de trei luni.

Împreună cu partenerul de proiect, Comisariatul pentru Societate Civilă – Constanța, Asociația Civicum Voluntaris a ales să cumpere găini, deoarece ouăle sunt un produs necesar în alimentația copiilor și, totodată, pot fi comercializate, iar banii obținuțise reinvestesc în rechizite, îmbrăcăminte și alte bunuri de care au nevoie copiii. În plus, numărul păsărilor poate fi sporit, mai ales pe timpul verii când hrana se obținefacil, fără cheltuieli suplimentare.

Asociația Civicum Voluntaris demarează proiecte în şcoli şi licee pe teme legate de educaţia civică, rutieră, antreprenorială, motivaţională, sănătate, sport și altele. De asemenea, asociația este implicată şi în  proiecte umanitare pentru copii şi tineri din comunităţi defavorizate, cât şi a celor cu dizabilităţi.

Cu șase sucursale și peste 60 de puncte de lucru în toate regiunile țării, DB Schenker este furnizorul numărul unu de transport și logistică din România. Compania oferă o gamă completă de servicii de transport terestru și logistică, operațiuni de transport aerian și maritim, alături de servicii vamale pe tot cuprinsul țării, dar și operațiuni portuare în propriul terminal, având în același timp sprijinul unei rețele internaționale.

Contact:

Isabela Stefan-Iorga

Specialist comunicare si marketing

Tel.: 0766.407561

www.civicumvoluntaris.ro

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*