Home > Noutati > Fii responsabil pe banii tăi – Direcționează 2%

Zambeste, vorbeste, fa o fapta buna. Schimba-te pe tine si astfel se vor schimba si ceilalti!

La fel ca in anii trecuti, Codul Fiscal pune la dispozitia contribuabililor mecanismul de redirectionare a 2% din impozitul pe venit datorat pentru anul 2014, catre o entitate non profit. Conform Ministerului Finantelor Publice, modalitatea de implementare a prevederii este similara, contribuabilul trebuind sa completeze formularul 230 (pentru veniturile provenind din salarii) sau formularul 200 (pentru venituri din alte surse) si sa le depuna la administratia financiara de care apartin pana la data de 25 mai.

Directionarea celor 2% din impozit este o ocazie la indemana ta sa faci o fapta buna fara sa te coste absolut nimic; altfel, banii raman statului. Poti sa ne ajuti si prin promovarea actiunii noastre in cadrul prietenilor tai, ai familiei si colegilor.

Ce vom face cu sumele stranse?

Vom finanta proiecte benefice comunitatii: programe de educatie pentru copii si tineri, vom organiza evenimente care sa implice comunitatea tinerilor in proiecte de voluntariat, in sprijinul integrarii sociale si profesionale a tinerilor cu dizabilitati. Pana acum am implementat proiecte si activitati pe raza judetelor Constanta – localitatile: Constanta, Harsova, Corbu,  Prahova – Predeal, Vrancea – Focsani. Dorim sa implementam proiectele si programele noastre la nivel national, de aceea ajutorul tau este si pentru comunitatea ta!

Descarca aici Formular 230 ACV

Iti multumim pentru ajutorul tau!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*